Hopp til hovedinnhold

Du er her

Nyheter og arrangementer

 • FHI: Mer enn 300 000 nordmenn har diabetes
  FHI: Mer enn 300 000 nordmenn har diabetes

  januar 18, 2021

  Nye beregninger viser at mellom 316 000 og 345 000 har diabetes i Norge. Forskerne antar at så mange som 60 000 av disse kan ha diabetes uten selv å vite om det.

 • Diabetes på Youtube
  Diabetes på Youtube

  januar 12, 2021

  Den første opplæringen er utrolig viktig. – Forskning viser at den aller første opplæringen er den viktigste for å oppnå godt regulert diabetes også senere i livet, forteller overlege Heiko Bratke på sjukehuset i Haugesund. – Det er mye informasjon å ta inn, og derfor ville vi lage noen filmer som et supplement til den øvrige opplæringen.

 • Syv slag til jul
  Syv slag til jul

  desember 14, 2020

  Det nærmer seg jul, og tradisjonen tro skal vi alle bake 7 slag julekaker. Men hva gjør du om du har diabetes, eller du får besøk av noen som har diabetes? Du kan faktisk bake verdens beste kaker – uten sukker. Det er sunt og godt, både for den som har diabetes og for de andre gjestene!

 • Årets flotteste julegave?
  Årets flotteste julegave?

  desember 01, 2020

  Dette har vært et veldig annerledes år. Og etter et år med pandemi og virus og sosial distansering, er det kanskje enda vanskeligere å finne meningsfylte julegaver enn ellers. Kanskje er svaret å "Gi gaven videre"?