Hopp til hovedinnhold

Du er her

Halskjede og armbånd

Gratis halskjede

Halsbandet

Diabeteshalskjede
Som en del av vårt arbeid i kampen mot diabetes tilbyr vi gratis diabeteshalskjeder. Det er en enkel måte å vise andre at du har sykdommen hvis noe skulle skje. Disse halskjeder, som kan bæres diskret under klærne om ønskelig, er nikkelfrie og utformet for å advare alle som gir medisinsk hjelp om den enkeltes tilstand. Å bære et av våre halskjeder bidrar til å sikre at diagnosen og behandlingen påskyndes betydelig, og kan til og med bety forskjellen mellom liv og død.

Hos Diabetes Wellness Norge oppfordrer vi alle som har diabetes, og spesielt de som sannsynligvis vil lide av hypoglykemi, til å ha på seg eller i det minste ta med seg denne typen identifikasjon.

Halskjede kan bestilles med tekst på norsk, engelsk eller svensk.

 


Gratis diabetesarmbånd

 

Diabetesarmbånd
Vårt praktiske diabetesarmbånd i oransje, gul og rød gummi passer godt på turen eller som et supplement til kjedet, og har preget tekst på både norsk og engelsk. Teksten informerer deg om at brukeren har diabetes. Armbåndet er tilgjengelig i tre størrelser.

Oransje: 16 cm i omkrets         Gult: 18 cm i omkrets         Rødt: 20 cm i omkrets

hemsidaamb

 

Slik bestiller du:

Send et brev med bestilling til oss med ditt navn og adresse, så sørger vi for at du får kjedet eller armbåndet ditt uten ekstra kostnader innen 1–2 uker. Vennligst spesifiser språket du vil ha på kjedet ditt; norsk, engelsk eller svensk. Eller hvilken størrelse du vil ha på armbåndet. (Hvis ingen spesifikasjon er inkludert i bestillingen, vil vi sende et halskjede på norsk og/eller et rødt armbånd på 20 cm i omkrets.)

Hvis du bestiller større volumer, ta kontakt med oss direkte via telefon eller e-post.

Send brevet med bestilling til:

Diabetes Wellness Norge
Skibåsen 20C
4636 Kristiansand

Eller ring oss på: 90 60 20 00

Velkommen!